Cheie fixă dublă TOP MASTER de 14×15 mm

10,00 lei

Cheia fixă dublă TOP MASTER de 14×15 mm este o unealtă practică și versatilă, construită pentru a satisface nevoile utilizatorilor în diverse proiecte și lucrări. Cu durabilitatea și funcționalitatea sa, această cheie fixă dublă este indispensabilă în trusa de scule, asigurând realizarea lucrărilor precise și eficiente.

Descriere

Cheia fixă dublă TOP MASTER de 14×15 mm este o unealtă esențială în trusa de scule a unui profesionist sau a unui pasionat de bricolaj. Această cheie fixă dublă este proiectată pentru a strânge și slăbi șuruburile și piulițele de dimensiuni 14 mm și 15 mm.

Fabricată dintr-un material durabil și rezistent la coroziune, cheia fixă dublă TOP MASTER oferă fiabilitate și durabilitate în timpul utilizării regulate. Aceasta este concepută pentru a face față presiunii și solicitărilor exercitate asupra fixatoarelor în diferite aplicații și medii de lucru.

Designul său dublu permite utilizatorului să folosească aceeași unealtă pentru a se potrivi la fixatoarele cu dimensiuni diferite, economisind spațiu în trusa de scule și facilitând utilizarea eficientă.

 

  • La cerere putem asigura contra cost transport cu flotă proprie.
  • De asemenea în flotă avem și autovehicule cu macara, pentru o descărcare rapidă și ușoară a mărfii.
  • Toate produsele noastre beneficiază de garanție, conform fiecărui producător.
  • În magazinul nostru puteți achita numerar, card și în rate prin partenerii noștri bancari.
  • Beneficiați GRATUIT de marfă în custodie.
  • Pentru cantități mari sau revânzare aveți parte de oferte personalizate.

Produse asemnănătoare